Webinar: pubers zijn leuk

Pesten

Webinar ‘Pubers zijn leuk!’

Is hier terug te kijken. 

Pubers in huis…. dat is voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Dat valt niet altijd mee en daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig. Tischa neemt je in dit webinar aan de hand van haar boek ‘Pubers zijn leuk (zeker als je ze begrijpt)’ mee in de wereld van je puber.

Onderwerpen:
• Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind (en voor jou) zo lastig?
• Hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om?
• Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste?
• Hoe kan je de lol weer of blijven inzien van die worstelende puber?
In dit webinar geeft Tischa je volop inspiratie om het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken! Een online lezing vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers. Met humor, zelfspot (zelf pubermoeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook.