Webinar Week van de opvoeding: Opvoeden samengesteld gezin

Webinar Week van de opvoeding: Opvoeden samengesteld gezin

Het CJG Houten organiseert tijdens de Week van de Opvoeding een webinar voor (aanstaande) (stief)ouders en andere geïnteresseerden waaronder professionals die werken met samengestelde gezinnen.

Opvoeden in een samengesteld gezin, hoe doe je dat? Heb je als stiefouder iets te zeggen over de kinderen van je partner of moet je je daar helemaal buiten houden? In dit webinar neemt Karin den Hollander je mee langs een aantal universele dynamieken binnen samengestelde gezinnen. Dit doet zij onder ander via het door haar en Magda Hengst ontwikkelde model: De Stiefcirkel©. In dit webinar is het ook mogelijk Karin vragen te stellen.

Wanneer

Dinsdagavond 3 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Over Karin den Hollander

Karin schreef samen met Magda Hengst het boek ‘De mijne zijn de liefste’ over dynamieken in samengestelde gezinnen. Zij is psycho-sociaal therapeut, systemisch coach/trainer en directeur/oprichter van de Stichting Stiefacademie Nederland. Karin woont en werkt in Houten.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan dit webinar, stuur dan een mail naar educatie@stiefacademienederland.nl dan ontvang je op de dag van het webinar de link om deel te nemen.